• Droom jij van een slank lichaam? Bereik dit samen met Sanaslank!

  Droom jij ook van een gezond en slank lichaam? Met SanaSlank lukt het je zeker om af te slanken!
  Heb je slechts een paar kilo teveel of zit er iets meer in de weg? Het maakt niet uit hoeveel gewicht je wilt verliezen. SanaSlank is een unieke methode waarbij je gegarandeerd heel gemakkelijk een gezond gewicht zult bereiken.
  In de afgelopen 12 jaar zijn al vele duizenden mensen je voorgegaan en succesvol met de SanaSlank methode afgeslankt. Dat kun jij toch zeker ook!

  Het geheim van SanaSlank

  De dagmenu's bestaan uit zes eetmomenten. Vier keer per dag eet je een eiwitrijke SanaSlank maaltijd en twee keer per dag een lekker tussendoortje. Daarnaast neem je twee keer per dag 200 gram verse groenten. In het boek "Afvallen met het eiwitdieet" vind je heerlijke recepten voor bijvoorbeeld een lekker herfstrecept, maar ook vele andere recepten om de SanaSlank producten nog lekkerder te maken.

  Het afslanken

  De Sanaslank producten zijn eiwitrijk en koolhydraatarm. Door de lage hoeveelheid koolhydraten moet het lichaam op zoek naar een andere manier van energie en worden de opgeslagen lichaamsvetten aangesproken. De hoge hoeveelheid eiwitten zorgt ervoor dat de spiermassa zoveel mogelijk wordt behouden, waardoor de stofwisseling bijna niet zal vertragen en het jojo-effect wordt voorkomen. Daarnaast zijn eiwitten ook verzadigend en heb je tijdens het dieet geen last van hongergevoel. Dit maakt het een stuk makkelijker om het dieet vol te houden!

  Begeleiding

  Tijdens het dieet sta je er niet alleen voor. Satislife is jouw stok achter de deur en samen maken we een plan om tot een succesvol resultaat te komen. Wekelijks wordt je gewogen en bespreken we de behaalde resultaten. Uit onderzoek is gebleken dat je met begeleiding drie keer beter resultaat boekt, dan zonder begeleiding.

  Lekker afslanken

  De SanaSlank producten zijn gemakkelijk te bereiden en hebben een verrassend lekkere smaak. Op dit moment kun je kiezen uit 230 eiwitrijke producten, waaronder ook veel kant- en klare producten variërend van zoet tot hartig.

 • De voordelen van het eiwitdieet

   Vele kilo’s gewichtsverlies per maand
   6 eetmomenten per dag
   Geen hongergevoel
   Verlies van vetmassa
   Zorgt voor de spieren
   Medisch onderbouwd
   Ondersteunt de stofwisseling
   Meer dan 230 heerlijke eiwitproducten
   Begeleidend boek met lekkere recepten