• Weg met cellulite

  Bijna alle vrouwen hebben last van cellulite. 90% van de volwassen vrouwen hebben de zogenaamde “sinaasappelhuid”. Het komt voor bij zowel dunne, als dikke vrouwen en het liefst willen ze er allemaal vanaf.

  Endermologie® is de meest effectieve manier om cellulite te behandelen. Het is een behandelingsmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel, waarbij een apparaat (LPG/ Lipomassage) wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op- en afrolt. Huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan.

  Het maakt cellulitis glad, verstevigt de huid en verbetert de lichaamscontouren. Je bloedsomloop wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. De behandeling is puur natuur, volkomen ongevaarlijk en geschikt voor iedereen, vrouw en man.

  Klik hier voor de prijzen.

  Wat is cellulite?

  Bij cellulite ziet de huid op de bovenbenen (dijen), billen, buik of bovenarmen er bobbelig uit. Door verschillende oorzaken worden de vetcellen in het onderhuidse weefsel vergroot. De vetcellen zwellen op, verharden, gaan op elkaar zitten en worden omgeven door vocht dat afvalstoffen bevat. Het resultaat: een bobbelige huid, cellulite.

  Oorzaken

  Cellulite is in eerste plaats erfelijk bepaald, maar ook hormonen spelen een rol. Daarnaast zijn verkeerde voeding, stress en onvoldoende beweging van invloed op het ontstaan van cellulite.

  Tips om cellulite te bestrijden

  Naast Endermologie® kun je de volgende tips volgen om cellulite te bestrijden.

  Drink veel water

  Drink 6 tot 8 glazen water per dag om je lichaam schoon te spoelen en afvalstoffen af te voeren. Neem voor de afwisseling kruidenthee of pure sap.

  Ontstress

  Stress veroorzaakt hormonale veranderingen dat effect kan hebben op je huid. Cortisol is een stresshormoon dat de huid kan verdiepen en de vetvoorraad kan vergroten. Het is erg belangrijk om te relaxen en zorg ervoor dat je voldoende nachtrust hebt.

  Beweeg

  Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Een half uur per dag wandelen of fietsen doet al heel wat goed.

  Eet gevarieerd met meer eiwitten

  Probeer zoveel mogelijk gevarieerd te eten met weinig suikers en zout. Eiwitten (proteïnen) kunnen helpen omdat ze de afvoer van afvalstoffen bevorderen.