• Veel gestelde vragen eiwitdieet

  1. Wat zijn de resultaten van het SanaSlankdieet?

  Stel je eens voor dat je het SanaSlankdieet gedurende 30 dagen zou volgen. Dan verlies je al snel 5 tot 10 kilogram overtollig vet. Wie meer kilo's wil verliezen, dieet gewoon wat langer. Het eiwitdieet is zowel geschikt voor mensen die slechts enkele kilootjes kwijt willen, als voor personen die meer dan 20 tot 30 kilogram teveel wegen.

  2. Is het eiwitdieet een crashdieet?

  Nee, een crashdieet leidt voornamelijk tot verlies van spierweefsel en vocht. Door de lage energieopname gaat je stofwisseling op een lager pitje. Wanneer je stopt met het crashdieet en je weer meer gaat eten, reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Bij een crashdieet volg je ook geen programma om het streefgewicht te behouden.

  3. Wat mag ik niet meer eten naast de SanaSlankmaaltijden?

  Voedingsmiddelen als  brood, pasta, fruit, rijst, snoepgoed, bier...zal je even van het menu moeten schrappen. Deze producten bevatten veel koolhydraten. Water, koffie, thee, groenten en rauwkost zijn geen enkel probleem. Al snel eet je zelfs weer vlees, vis of een vegetarisch product.

  4. Wat is het ketoseproces?

  Wanneer we de inname van koolhydraten en suikers zodanig beperken dat het lichaam daar niet meer voldoende energie uit kan halen, gaat het lichaam de opgeslagen vetten gebruiken om energie uit te verkrijgen. Deze vetverbranding heet ketose en dit is een natuurlijke afslankreactie van het lichaam. Het is vrij lastig om dit zelf, met 'normale voeding', te bewerkstellingen. Het gevaar is dan, dat je toch teveel koolhydraten binnenkrijgt om volledig in ketose te raken, dat je veel essentiële voedingsstoffen mist en dat je  voornamelijk dierlijke vetten en eiwitten binnenkrijgt.

  5. Mag ik na het SanaSlankdieet weer normaal eten?

  Uiteraard, ja. Natuurlijk moet je er na het dieet een gezond voedingspatroon op na houden. Dat komt hier op neer: eet niet meer dan nodig. En eet het liefst 6 kleine maaltijden per dag om zo de suikerhuishouding op peil te houden. 
  In blok 3 en blok 4 van het dieet help ik je om over te schakelen op een natuurlijke en evenwichtige voeding.

  6. Waaruit bestaan de SanaSlank Producten?

  Om het dieet succesvol te laten verlopen, wordt gewerkt met eiwitrijke maaltijden. De maaltijden bestaan voor 75 % uit plantaardige eiwitten en voor 25 % uit dierlijke eiwitten. De basisgrondstoffen zijn melkeiwitten, ei, soja, alfalfa en erwten. Veel diëten op basis van maaltijdvervanging bevatten alleen maar shakes of soepen. SanaSlank heeft een breed assortiment. Door de grote variatie in de maaltijden is het goed vol te houden en blijft de motivatie hoog. De SanaSlankmaaltijden zijn verkrijgbaar in meer dan 180 verschillende eiwitproducten, waaronder zoet en hartige gerechten, zoals beschuit, pasta, omelet, kwark, brownies, pudding en yoghurt.

  7. Is een SanaSlankdieet goedkoop?

  Dat hangt af van hoe je het bekijkt: als je de snelle resultaten, de hoge kwaliteit en de veiligheid van de Sanaslankmaaltijden afweegt tegen de kosten, dan is een SanaSlankdieet niet duur. Een maaltijd kost gemiddeld tussen € 2,50 en € 3,75 per stuk. En bedenk maar eens wat je op een dag aan eten uitgeeft als je niet op dieet bent. Je kunt ook kiezen voor de populaire weekpakketten, variërend van weekpakket 1 t/m 12. In weekpakket 1 zit ook een mooi boek met uitleg van het dieet en vele heerlijke recepten, zodat je de weekmenu’s goed kunt volgen.

  8. Waarom zou ik het SanaSlankdieet volgen en geen gewoon calorie-arm dieet?

  Bij een gewoon dieet verlies je veelal spieren en vocht. Dat is niet de bedoeling. De bedoeling is dat je vooral, en bijna uitsluitend, overtollig lichaamsvet gaat verliezen. 
  De SanaSlank maaltijden beschermen de spieren en maken een zeer snelle vetverbranding mogelijk. Dat is waar het om draait. Spiermassa geeft vorm aan het lichaam en zorgt voor het verbranden van calorieën.

  9. Waar kan ik de producten van SanaSlank vinden?

  SanaSlank vind je niet in de supermarkt of bij de drogist. De SanaSlank producten kun je kopen in de winkel van Satislife of bestellen via de webshop van Satislife. SanaSlank is er alleen voor mensen die betrouwbaar willen afslanken, op een verstandige en wetenschappelijk verantwoorde wijze. Door de goede resultaten en uitstekende informatie, is mond-tot-mondreclame snel gemaakt.

  10. Word ik begeleid tijdens het SanaSlankdieet?

  Het SanaSlank concept staat voor hoogwaardige kwaliteit en professionele begeleiding. Elk verkooppunt volgt een training bij SanaSlank Nederland. Tijdens je eerste gesprek krijg je de hele uitleg, van a tot z. Daarna kom je wekelijks langs voor een controle en word je gewogen op de impedantieweegschaal. Je kunt er ook voor kiezen om het dieet zonder begeleiding te volgen en de producten via de webshop te bestellen. Wel geeft begeleiding tijdens het SanaSlankdieet de voorkeur, omdat je minder snel de neiging zult hebben om van het programma af te wijken, je wordt gewogen op de speciale impedantieweegschaal en je kunt direct de eiwitproducten aankopen.

  11. Waarom is er geen jojo-effect?

  De SanaSlank maaltijden beschermen de spieren en stimuleren een snelle vetverbranding. Hierdoor raak je alleen kwijt wat je teveel hebt: vetmassa.

  Door het beschermen van de spiermassa blijft het calorieverbruik behouden. Daarnaast bevat het SanaSlank Totaal Slank concept een ingebouwd stabilisatieblok. Dit blok garandeert, wanneer je na het dieet niet meer eet dan je nodig hebt en voldoende beweegt, een levenslang resultaat.

  12. Blijven de resultaten behouden?

  Wanneer de resultaten niet lang aanhouden en u snel toeneemt in gewicht zijn er  een mogelijke oorzaken:

  • je bent na het dieet meteen gestopt en je hebt niet het speciale stabilisatieblok gevolgd,
  • je bent na uw dieet vervallen in oude en (erg) slechte eetgewoonten.

  13. Waarom kiezen voor SanaSlank maaltijden?

  SanaSlank staat bekend als het betrouwbare dieet. Het is het 100% gezonde en 100% veilige eiwitdieet. Bij SanaSlank kies je voor een wetenschappelijke en verstandige aanpak. 
  Je gezondheid komt op de eerste plaats. Wij willen, net als jij, een maximaal resultaat. Dat resultaat moet snel zichtbaar zijn én duurzaam. En dit alles op een natuurlijke, lichaamsvriendelijke wijze. 
  Voor je het weet ben je 6 tot 12 kilo vet kwijt. Of meer, wie meer kwijt moet. Het grote voordeel van de SanaSlank maaltijden is dat er voornamelijk met plantaardige ingrediënten wordt gewerkt en niet met dierlijke stoffen. Voor je algemene gezondheid en veiligheid is dat erg belangrijk. Koop niet zomaar een eiwit- of dieetproduct. Je gezondheid moet op de eerste plaats komen!

  14. Waarom is de begeleiding zo belangrijk?

  • Omdat je de juiste uitleg krijgt en dus weet; wat, wanneer, hoe en waarom te doen.
  • Je de juiste extra voedingssupplementen kent en gebruikt.
  • Je gemotiveerd wordt door een professional.
  • Er meteen ingegrepen kan worden als er zich een probleem voordoet.
  • Er extra tips worden gegeven om de resultaten te versnellen en te verbeteren.
  • Er nagekeken wordt of je wel degelijk alleen vet verliest en geen vocht of spiermassa.