• Op gewicht blijven

  Afvallen is belangrijk, maar op gewicht blijven helemaal. Daarom hieronder wat tips om gezond te eten:

  Beperk snelle suikers zoals in witbrood, koek, frisdranken en snoep. Deze veroorzaken pieken in de suikerhuishouding, zodat het hongergevoel meteen terugkomt en de verleiding groot wordt om te gaan snoepen.
  Eet 6 keer per dag een kleine maaltijd, om de 2 tot 3 uur. Zo blijft je bloedsuikerspiegel constant. Het is handig om altijd kleine hapjes bij je te hebben, zoals fruit, noten, rauwkost of een SanaSlank product, zodat je ieder moment een kleine maaltijd kan eten.
  Het is erg gezond om 2 keer per week vette vis (Omega 3 vetzuren) te eten, vanwege de gunstige invloed op het hart- en vaatstelsel.
  Kies voor de goede eiwitten, zoals mager vlees, vis, ei, groene groenten, bonen en noten. Je bent langer verzadigd en krijgt belangrijke bouwstenen voor het lichaam binnen.
  Veel mensen krijgen rond 16.00 uur een energiedip. Kies dan bijvoorbeeld voor een SanaSlank product zoals een reep, wafel of koekjes. Dit zijn verantwoorde producten, vol eiwitten en weinig koolhydraten. Het stilt de honger en geeft je weer nieuwe energie.