• Mijn naam is Gaby Reppel en ik ben de eigenaresse van Satislife. Ik ben geboren in Schiedam. Vervolgens ben ik op mijn 18e verhuisd naar Utrecht om Psychologie te gaan studeren. Na mijn studie ben ik een jaar gaan reizen door Maleisië en Australië. Een prachtig avontuur! Daarna ben ik bij verschillende bedrijven werkzaam geweest als marketing- en communicatieadviseur. Tussendoor heb ik nog een jaar in Spanje gewoond om de Spaanse taal te leren.

    Al vanaf mijn jeugd ben ik geïnteresseerd geweest in voeding en beweging en daar wilde ik iets mee gaan doen. Daarom heb ik de opleiding voedingsleer gevolgd. Ik vond het zo leuk dat ik besloot om mijn eigen praktijk Satislife te gaan beginnen om mensen te begeleiden bij het afvallen. Ik heb gekozen voor het SanaSlank eiwitdieet, omdat dit dieet goed werkt en het eiwitdieet wetenschappelijk is onderbouwd.

    Daarnaast heb ik de opleiding Endermologie gedaan, zodat ik ook mensen kan helpen om van hun cellulite af te komen. Het is fantastisch om te zien hoeveel meer zelfvertrouwen mijn klanten hebben gekregen, omdat zij zich lekkerder in hun vel voelen.

    Ik heb twee geweldige kinderen: Quintin (2004) en Coco (2006). In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en gezellig met familie en vrienden samen te zijn.