• Succesvol en gezond afslanken met het eiwitdieet van Sanaslank

  Start vandaag nog met het dieet wat voor jou kan werken. Neem contact op met Satislife en val af door de perfecte combinatie van lekkere Sanaslank producten en onze persoonlijke en deskundige begeleiding.

  Het Sanaslank dieet werkt omdat je de juiste voedingsstoffen tot je neemt. Onze producten bevatten weinig verzadigd vet en koolhydraten, maar wel veel eiwitten en groenten. Door de lage hoeveelheid koolhydraten moet het lichaam op zoek naar een andere energiebron en worden de opgeslagen lichaamsvetten aangesproken Hierdoor wordt vet afgebroken. En dat willen we tenslotte! De hoge hoeveelheid eiwitten zorgt ervoor dat de spiermassa zoveel mogelijk wordt behouden, waardoor de stofwisseling bijna niet zal vertragen en het jojo-effect wordt voorkomen. Daarnaast zijn eiwitten ook verzadigend en heb je tijdens het dieet geen last van hongergevoel. Dit maakt het een stuk makkelijker om het dieet vol te houden!

  Het Sanaslank eiwitdieet is opgedeeld in 4 blokken. Afhankelijk van hoeveel je wilt afvallen, kun je in Blok 1 of in Blok 2 beginnen:
  Blok 1: In deze fase eet je voornamelijk eiwitten en verse groenten.
  Blok 2: Bij dit blok voeg je vlees, vis of een vegetarische variant toe aan de warme maaltijd of lunch.
  Blok 3: Is het streefgewicht bereikt? Dan start je met dit blok. Hier wen je weer langzaam aan een normaal voedingspatroon. Je voegt gezonde koolhydraten, zoals volkoren brood, volkoren pasta, zilvervliesrijst en vers fruit toe aan je voedingsschema.
  Blok 4: Je nieuwe levensstijl staat centraal in dit blok. Het gewicht behouden is het belangrijkste en dat doe je door je goede eetgewoontes door te zetten en genoeg te bewegen.

  Gratis begeleiding

  Als je het Sanaslank eiwitdieet volgt, is de begeleiding gratis. Je staat er dus niet alleen voor. Satislife is jouw stok achter de deur en samen maken we een plan om tot een succesvol resultaat te komen. Wekelijks wordt je gewogen en bespreken we de behaalde resultaten. Uit onderzoek is gebleken dat je met begeleiding drie keer beter resultaat boekt, dan zonder begeleiding.

   Lekker afslanken

  De SanaSlank producten zijn gemakkelijk te bereiden en hebben een verrassend lekkere smaak. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende eiwitrijke producten, waaronder ook veel kant- en klare producten variërend van zoet tot hartig. Sanaslank heeft ook een boek met heerlijke recepten om de Sanaslank producten nog lekkerder te maken. Smaakvol afvallen, zonder hongergevoel, dat kan dus met het Sanaslank Eiwitdieet.