• Succesvol afvallen

    Wat maakt een dieet succesvol? Dan bet jezelf. Welk dieet je ook volgt, het gaat om discipline en je motivatie om je doel te bereiken. Het verloopt niet altijd vlekkeloos. De ene dag gaat het makkelijker dan de andere dag en de ene week val je meer af dan de andere week. Dan is het fijn als je iemand hebt, die jou persoonlijk en professioneel bijstaat. Het is trouwens bewezen dat met je met begeleiding 3 keer meer resultaat boekt bij een dieet dan zonder begeleiding. 


    Satislife staat voor jou klaar om je te helpen met het dieet, niet alleen hoe je beter kunt eten, maar ook hoe je met de moeilijke momenten kunt omgaan, die je tijdens een dieet zeker zult tegenkomen. Satislife begeleidt je naar een blijvend gezond gewicht.

    Wij werken al jaren samen met Sanaslank. Het SanaSlank eiwitdieet is een unieke methode waarbij je heel gemakkelijk kunt afvallen. Hierdoor blijft je motivatie hoog en zul je eerder je streefgewicht bereiken .

    Maar er zijn natuurlijk nog veel meer methoden om af te vallen. Neem contact op met Satislife en dan plannen we een gratis intake in. We kunnen dan samen naar de mogelijkheden kijken om te zorgen dat jij je weer lekker in je vel gaat voelen.